Toen en nu is eigenlijk gelijk

Meerdere personages uit 1991 en 2021 worden in dubbelrol gespeeld door dezelfde actrices of acteur, om de continuïteit in het leven zichtbaar te maken.

Noa Willemsen (2021)

Noa beleeft een intieme vriendschap met Karel Hoebroek en komt hierdoor ongevraagd terecht in een moordcomplot. Via analoge muziek krijgt ze de opdracht de ware toedracht te ontrafelen.

Monique Hoebroek (2021)

Vol van verdriet om het verlies van haar vader ontmoet Monique Noa, die met een niet te bevatten verbinding haar hulp inroept om de moordenaars van haar vader te vinden.

Fabian Willemsen (2021)

Met zijn rechtlijnige creativiteit weet Fabian zijn zus Noa met onverwachte wendingen bij te staan in hun zoektocht naar de toedracht van de moord op Karel.

Micha Hoebroek (2021)

Al zijn gespierde kracht helpt Micha niet in het omgaan metrouw om zijn vader. Al dat trainen in de fitness hall heeft hem ook niet voorbereid op de heftige zoektocht naar de moordenaars.

Jacqueline Thijssen (2021)

Het wordt steeds duidelijker dat deze politica betrokken is bij de radicale actiegroep RaRa in de jaren negentig. Hoe was haar rol bij die bomaanslag?

Karel Hoebroek (2021)

Wanneer Karel besluit om zijn volgende boek te wijden aan zijn kennis over een bomaanslag uit 1991, ontmoet hij ook de jonge studente Noa Willemsen, de dochter van een vroegere huisgenoot. Zijn moord zet een opeenstapeling van onverklaarbare gebeurtenissen in gang. Heeft hij met dat boek zijn eigen dood bespoedigd?

Karel Hoebroek (1991)

Karel wordt hopeloos verliefd op die nieuwe huisgenoot in de woongroep, die regelmatig met haar Duitse vriendin Gaby naar Amsterdam gaat. Wanneer hij achter haar betrokkenheid bij acties komt moet hij zijn liefde loslaten.

Jacqueline Thijssen (1991)

Ondanks hun liefdesrelatie blijft Jacqueline een vreemde voor Karel. Ze leeft de helft van haar tijd in de woongroep in NIjmegen en schermt haar studie over het Zuid-Afrikaanse Apartheidsregime volledig af voor Karel.

Kees Willemsen (2021)

Kees brengt zijn dochter Noa in contact met zijn oud huisgenoot Karel. Hij voelt de behoefte om de slechte relatie tussen Noa en haar moeder te moeten compenseren.

Margo Willemsen (2021)

Met gemengde gevoelens volgt Margo de ontwikkelingen rond haar dochter Noa. Waarom wil ze haar zo weinig zien?

Ingrid Mollenboer (2021)

Ondanks haar scheiding van Karel neemt Ingrid het heft in handen na zijn moord en ontfermt ze zich over haar twee kinderen Monique en Micha.

Liesbeth Klaassen (2021)

Liesbeth heeft een als studiegenoot veel invloed op Noa. Gelukkig heeft ze ook nog een aantal friends with benefits, waaruit ze kan putten.

Gaby Schleppermann (1991)

Boezemvriendin van Jaqueline, die ze kent uit haar tijd in Amsterdam.

Florian de Winter (1991)

Florian was vanaf de tijd in de woongroep de beste vriend van Karel, maar is hun vriendschap onder druk komen staan? En waarom?

Anwar Boukhari (2021)

Liesbeth introduceert Anwar bij Noa als hacker, die het zal lukken om de verloren geraakte manuscript van Karel terug te vinden op de servers van de Universiteit van Utrecht.

Gerrit van Mierkoop (2021)

Hoe ga je om met je onbewuste bekwaamheid is de vraag die deze rechercheur zich afvraagt, wanneer de verbeelding zo de feiten logenstraft. Moet hij het ongelofelijke relaas van Florian aannemen of de feiten die naar een tegenovergestelde werkelijkheid voeren?

Esther Janssen (1991)

Een van de meiden in de woongroep.

Ingrid Molkenboer (1991)

Ook Ingrid is jong geweest en kwam bij Karel in de woongroep op bezoek om te knuffelen.